Publisert 2017-03-01

Månedens Krem: Day CC Cream Spf 15

Day CC Cream Spf 15 – månedens tilbud i Mars.

Månedens tilbud CC Cream Mars 2017

Day CC Cream SPF 15 er en multifunksjonell krem som fungerer som make-up, fuktighetskrem og solbeskyttelse i ett. En farget mineralfoundation som fukter og inneholder både UVA og UVB beskyttelse. Kremen har en medium lett og kremaktig konsistens.

Takket være sine smarte pigmenter, tilpasser den seg effektivt hudens tone samtidig som den demper røde toner og andre ujevnheter. Pigmentene blir aktivert når kremen masseres inn på rengjort og lett oppfuktet hud. Pigmentene er svært konsentrerte, og man trenger derfor kun en liten mengde.

Les mer om Akademikliniken hudkremer.

Lagre

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/