LVL Vippeløft, nå også hos Akademikliniken - Akademikliniken

Publisert 2018-05-07

LVL Vippeløft, nå også hos Akademikliniken

Hva er vippeløft?

Alle elsker flotte, fyldige og vakre vipper! For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på, er vippeløft den perfekte behandlingen! Under vippeløft behandlingen bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer mere frem.

Hvordan gjøres det?

Vi starter behandlingen med å rense vipper og øyelokk for sminke. I samarbeid med din hudpleier finner dere riktig bøy til vippene. Under selve behandlingen legges gelpads på øyelokket hvor vi så fester øyevippene forsiktig med et skånsomt rislim. Gelpadsene som legges på øyelokket kommer i tre størrelser som bestemmer hvor mye bøy du får på vippene. Her vil din hudpleier komme med en anbefaling på gelestørrelse etter lengden på dine naturlige vipper.

Et nytt middel som former vippene og gir det permanente uttrykket legges så på og blir virkende i 12 minutter. Nå blir vippene formet etter buen på gelpadsen dere har valgt ut. Videre legges det på en ny gele som gir vippene pleie og volum som virker i ca. 6 minutter før behandlingen avsluttes.

Hvor lenge holder resultatet?

Resultat av vippeløft varer 4-8 uker. Vi påpeker at sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus, kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Vippeløftbehandlingen tar ca. en time. Behandlingen utføres på eget rom under rolige omgivelser i en liggende, avslappet stilling.

Er dette farlig?

Vippeløft er på ingen måte skadelig eller ubehagelig. Vi bruker ingen kjemiske midler eller varmeapparat (vippetang). Resultat er naturlig og utførelsen skånsom.

Hva bør jeg huske på i ettertid?

Etter behandlingen skal vippene ikke ha kontakt med vann, damp, sauna og makeup de første 24 timene. Du må ikke gni deg i øynene eller benytte f.eks. sminkefjerner det første døgnet, vi anbefaler derfor at du ikke bruker mascara det første døgnet.

Prisen er kun 950 for vippeløft inklusive farge.

Webbooking