Publisert 2018-05-07

LVL Vippeløft

 

Hva er vippeløft?

Alle elsker flotte, fyldige og vakre vipper! For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på, er vippeløft den perfekte behandlingen! Under vippeløft behandlingen bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer mere frem.

Hvordan gjøres det?

Vi starter behandlingen med å rense vipper og øyelokk for sminke. I samarbeid med din hudpleier finner dere riktig bøy til vippene. Under selve behandlingen legges gelpads på øyelokket hvor vi så fester øyevippene forsiktig med et skånsomt rislim. Gelpadsene som legges på øyelokket kommer i tre størrelser som bestemmer hvor mye bøy du får på vippene. Her vil din hudpleier komme med en anbefaling på gelestørrelse etter lengden på dine naturlige vipper.

Et nytt middel som former vippene og gir det permanente uttrykket legges så på og blir virkende i 12 minutter. Nå blir vippene formet etter buen på gelpadsen dere har valgt ut. Videre legges det på en ny gele som gir vippene pleie og volum som virker i ca. 6 minutter før behandlingen avsluttes.

Hvor lenge holder resultatet?

Resultat av vippeløft varer 4-8 uker. Vi påpeker at sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus, kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Vippeløftbehandlingen tar ca. en time. Behandlingen utføres på eget rom under rolige omgivelser i en liggende, avslappet stilling.

Er dette farlig?

Vippeløft er på ingen måte skadelig eller ubehagelig. Vi bruker ingen kjemiske midler eller varmeapparat (vippetang). Resultat er naturlig og utførelsen skånsom.

Hva bør jeg huske på i ettertid?

Etter behandlingen skal vippene ikke ha kontakt med vann, damp, sauna og makeup de første 24 timene. Du må ikke gni deg i øynene eller benytte f.eks. sminkefjerner det første døgnet, vi anbefaler derfor at du ikke bruker mascara det første døgnet.

Prisen er kun 950 for vippeløft inklusive farge.

Webbooking

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/