Publisert 2021-09-20

Lanseringspartner for Profhilo® Body i Norden

Vi har endelig lansert produktet vi har ventet på. Som lanseringspartner i Norden er vi første ute med å tilby Profhilo Body som et komplement til vår tidligere Profhilo behandling.

Typiske områder for behandling er for eksempel magen og innsiden av overarmene. Profhilo er en injeksjonsbehandling som motvirker den fysiologiske prosessen med hudaldring. Den øker hudens elastisitet og tone med synlige resultater.

Vår regionsjef for Skin Centrene, Marianne J. Bergan, er sammen med IBSA, ansvarlig for den sykepleiefaglige opplæringen i Profhilo Body i Norge. Snakk om å være dyktig! Vi er nå klare til å ta i mot bestillinger.