Publisert 2021-09-20

Lanseringspartner for Profhilo® Body i Norden

 

 

 

Vi har endelig lansert produktet vi har ventet på. Som lanseringspartner i Norden er vi første ute med å tilby Profhilo Body som et komplement til vår tidligere Profhilo behandling.

Typiske områder for behandling er for eksempel magen og innsiden av overarmene. Profhilo er en injeksjonsbehandling som motvirker den fysiologiske prosessen med hudaldring. Den øker hudens elastisitet og tone med synlige resultater.

Vår regionsjef for Skin Centrene, Marianne J. Bergan, er sammen med IBSA, ansvarlig for den sykepleiefaglige opplæringen i Profhilo Body i Norge. Snakk om å være dyktig! Vi er nå klare til å ta i mot bestillinger.
   

   

  Alle innlegg for Nyheter

  Få nyheter direkte

  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/