Kundekvelder hos Akademikliniken - Akademikliniken

Publisert 2018-10-02

Kundekvelder hos Akademikliniken

¨

I Oktober og November arrangerer Akademikliniken spennende kundekvelder i Oslo og i Bergen.

Vår klinikk på Smestad og Diin brud og selskap arrangerer en spennende kundekveld onsdag 24. oktober.

Alle ønsker en sunn og frisk hud den dagen man kanskje skal stråle litt mer enn vanlig. Kvelden vil ha fokus på hvordan man på best mulig måte tar vare på huden, og det vil være mulighet for å få råd og veiledning av kosmetisk sykepleier og hudpleier for å finne en løsning som er optimal for akkurat deg.

Det vil bli servert noe godt i glasset, og alle deltagere vil motta flotte goodiebags!

Påmelding: oslo@akademikliniken.no

Sted: Kirkeveien 44, 0368 OSLO

Når: Onsdag 24. okt kl. 17:00

CC: kr. 100,-

Bergen arrangerer vi kundekveld med fokus på hud tirsdag 6. november.  Det blir lett servering og gode tilbud på ulike behandlinger og produkter. Representant fra ZO Skin Health vil være tilstede og informere i tillegg til klinikkens egne sykepleiere og hudpleier. Det vil bli trukket en vinner som vil motta en flott hudbehandling.

Påmelding: bergen@akademikliniken.no

Hvor: Akademikliniken Bergen, Strandgaten 3,