Publisert 2017-05-24

Kundekveld Tønsberg 01.06 kl.18-20

Kundekveld på vår klinikk i Tønsberg 01.06 kl. 18-20.

Ønsker du å få tips til hvordan du forbereder huden til sommeren?
Våre dyktige behandlere gir deg nyttig info, i tillegg til demo av Hydrafacial

Vi gir deg også tips på hvordan du tar vare på huden, og vår hudpleier forteller om peelinger.
Du er hjertelig velkommen til å ta med en venninne. Plassene er begrenset, så førstemann til mølla.

Bindende påmelding til tonsberg@akademikliniken.no

Lagre