Publisert 2017-05-22

Kundekveld Smestad 30.05 kl.18-20

Kundekveld på vår klinikk på Smestad 30.05 kl. 18-20.

Ønsker du å få tips til hvordan du forbereder huden til sommeren?
Våre dyktige behandlere gir deg nyttig info, i tillegg til demo av  Dermapen.

Vi gir deg også tips på hvordan du tar vare på huden, samt nyttige make-up tips.
Du er hjertelig velkommen til å ta med en venninne. Plassene er begrenset, så førstemann til mølla.

Påmelding med navn, mobilnr og antall sendes: oslo@akademikliniken.no, og merkes "kundekveld 30.05"

Vi holder til i Hoffsveien 92. Du finner, parkering, T-banestopp og busstopp like ved.

Lagre