Publisert 2018-05-07

Kundekveld hos Akademikliniken Trondheim

31. Mai er det kundekveld hos Akademikliniken Trondheim med fokus på lepper og hud. Maria fra Galderma kommer for å fortelle litt om behandling med filler i leppene. Vi vil også fokusere på hudbehandling med HydraFacial – stjernenes favoritt. Ta med en venninne og kom for hyggelig samvær med litt bobler og noe å bite i. Det blir trekning av flotte premier og gode tilbud på både behandlinger og produkter. Goodiebag til de 10 første som melder seg på.

Påmelding skjer til trondheim@akademikliniken.no eller på telefon 73515451

Hvor: Akademikliniken Trondheim, Nordregate 11, 70 11 Trondheim
Når:   Torsdag 31. Mai fra 17-19

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.