Publisert 2018-06-07

Kundekveld hos Akademikliniken Trondheim

Velkommen til kundekveld torsdag 14 juni kl. 19.00

Akademikliniken arrangerer herrekveld sammen med Cowboys and Angels i deres lokaler i Dronningensgt 22.

Vi serverer øl og snacks.

Goodiebags til 10 første påmeldte.

Vi forteller om blant annet svettebehandling. Det vil også bli en demonstrasjon. Barbererne gir tips og råd om sesongens hotteste hår og skjeggmote.

Ta gjerne med kompiser og få en hyggelig kveld sammen med oss. Vi ser frem til å se akkurat deg!

Vi har 20% på alle produkter og behandlinger som blir booket denne kvelden.

Minner om at påmelding er bindende.

Påmelding skjer til: trondheim@akademikliniken.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.