Publisert 2018-04-05

Kundekveld hos Akademikliniken Bergen 11. April

Kom på gratis motivasjonsforedrag: Linda Hetlevik fra Grete Roede forteller hvordan du med små grep kan gjøre en stor forskjell for en sunnere livsstil.

Det vil være tilbud på både behandlinger og AK Skincare for de som er tilstede, samt trekning av hyggelige premier. Goodiebag til de 10 første som melder seg på.

Påmelding skjer til bergen@akademikliniken.no eller på telefon 55 32 80 98

Hvor: Akademikliniken Bergen, Strandgaten 3 onsdag 11. April klokken 1800.