Publisert 2017-05-12

Kundekveld Bergen, 24 mai kl. 18:00

Gjør huden sommerklar.

Vi vil gi deg en rask innsikt i behandlinger du kan få utført hos oss, samt få en liten omvisning på vår klinikk.

I tillegg til demo på HydraFacial behandling, forteller vi hvordan du kan kombinere hudbehandlinger for å få en flott sommerhud.

Vi gir alle våre kunder som deltar, -25% på vår HydraFacial behandling som bookes under kundekvelden, og utføres innen 14 dager.

Våre kosmetiske sykepleiere og hudterapeuter vil være tilgjengelig for spørsmål gjennom hele kvelden.

Dato: 24 mai, kl. 18-20:00.

Ønsker du å delta?

Send mail med navn og mobilnr til vår klinikk: bergen@akademikliniken.no. Merk mailen med: Kundekveld. Du er hjertelig velkommen til å ta med en venninne.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/