Publisert 2017-02-20

Kundekveld; anti-age, behandlinger og livsstil

Søknad-spl

Våre sykepleiere svarer på spørsmål du måtte ha på vår kundekveld

Hjertelig velkommen til årets første kundekveld.

Kundekvelder vil bli holdt i Tønsberg, Smestad, og Bergen  Se oversikt på dato og klokkeslett lenger ned.

Vi er så heldige å få Laila Madsø på besøk hos oss, som skal fortelle om anti-age og livsstil.

Laila Madsø jobber med kommunikasjon, og har over 25 års erfaring fra TV- og mediebransjen inkludert flere år i New York og Hollywood. Som tidligere sjefredaktør i motemagasinet HENNE og anti-age bladet HENNE Vakker samt sin fortid som modell i Paris, har Laila stor ekspertise innenfor livsstil og skjønnhet. Nå jobber hun som helsecoach, og har en NLP Master i business coaching. Laila gir jevnlig kurs og workshops i SUKKERDETOX og driver helse- og livsstilbloggen lailamadso.no

Program:

Vi vil gi deg en rask innsikt i behandlinger du kan få utført hos oss, samt få en liten omvisning på vår klinikk.

Laila Madsø vil gi råd innen anti-age, og  du får en liten sniktitt på hennes SUKKERDETOX-kurs, der alle Akademiklinikkens kunder vil få tilbud på sukkerdetox workshop senere i mars.

I tillegg til demo på vitamin injeksjonsbehandling, vil det vil bli mulighet til å teste en liten skjønnhetssmoothie med anti-age ingredienser.

Vi gir alle våre kunder som deltar, -25% på våre injeksjonsbehandlinger som bookes under kundekvelden, og utføres innen 14 dager.

Våre kosmetiske sykepleiere og hudterapeuter vil være tilgjengelig for spørsmål gjennom hele kvelden.

Kundekveld dato:

Tønsberg: 02.03 kl. 17:30-19:30

Oslo, Smestad: 16.03 kl.18-20. Kundekvelden holdes i våre flotte og lyse lokaler i Sognsvn.70 – Akademikliniken Sykehus.

Bergen: 23.03 kl.18-20

Påmelding:

Du er hjertelig velkommen til å ta med en venn/venninne.

Bindende påmelding til: event@akademikliniken.no

Husk å skrive by, navn og hvor mange dere blir. Det er begrenset med plasser.

Lagre

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.