Kundekveld; anti-age, behandlinger og livsstil - Akademikliniken

Publisert 2017-02-20

Kundekveld; anti-age, behandlinger og livsstil

Søknad-spl

Våre sykepleiere svarer på spørsmål du måtte ha på vår kundekveld

Hjertelig velkommen til årets første kundekveld.

Kundekvelder vil bli holdt i Tønsberg, Smestad, og Bergen  Se oversikt på dato og klokkeslett lenger ned.

Vi er så heldige å få Laila Madsø på besøk hos oss, som skal fortelle om anti-age og livsstil.

Laila Madsø jobber med kommunikasjon, og har over 25 års erfaring fra TV- og mediebransjen inkludert flere år i New York og Hollywood. Som tidligere sjefredaktør i motemagasinet HENNE og anti-age bladet HENNE Vakker samt sin fortid som modell i Paris, har Laila stor ekspertise innenfor livsstil og skjønnhet. Nå jobber hun som helsecoach, og har en NLP Master i business coaching. Laila gir jevnlig kurs og workshops i SUKKERDETOX og driver helse- og livsstilbloggen lailamadso.no

Program:

Vi vil gi deg en rask innsikt i behandlinger du kan få utført hos oss, samt få en liten omvisning på vår klinikk.

Laila Madsø vil gi råd innen anti-age, og  du får en liten sniktitt på hennes SUKKERDETOX-kurs, der alle Akademiklinikkens kunder vil få tilbud på sukkerdetox workshop senere i mars.

I tillegg til demo på vitamin injeksjonsbehandling, vil det vil bli mulighet til å teste en liten skjønnhetssmoothie med anti-age ingredienser.

Vi gir alle våre kunder som deltar, -25% på våre injeksjonsbehandlinger som bookes under kundekvelden, og utføres innen 14 dager.

Våre kosmetiske sykepleiere og hudterapeuter vil være tilgjengelig for spørsmål gjennom hele kvelden.

Kundekveld dato:

Tønsberg: 02.03 kl. 17:30-19:30

Oslo, Smestad: 16.03 kl.18-20. Kundekvelden holdes i våre flotte og lyse lokaler i Sognsvn.70 – Akademikliniken Sykehus.

Bergen: 23.03 kl.18-20

Påmelding:

Du er hjertelig velkommen til å ta med en venn/venninne.

Bindende påmelding til: event@akademikliniken.no

Husk å skrive by, navn og hvor mange dere blir. Det er begrenset med plasser.

Lagre