Publisert 2014-02-26

Kundekveld: Akademikliniken Smestad 06 mars kl.18-20

Vi har vært så heldig å få Marna Haugen fra “Bloggerne” på TV Norge, og som står bak bloggen “Komikerfrue”  til å komme til oss. Hun er Norges beste negledesigner, og vil snakke om god og veldig god lakk, samt stell av hender. Hun vil også foreta en demo under kvelden.

Våre dyktige behandlere tar også for seg bruk av solbeskyttelse – visste du at 90% av aldringstegn i huden er forårsaket av solstråler?  Dette gjelder også huden på hendene.

Begrenset antall plasser, så meld deg på  nå! 

Påmelding: oslo@akademikliniken.no, og merk den “Oslo 06.03.14″”.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/