Publisert 2014-02-26

Kundekveld: Akademikliniken Smestad 06 mars kl.18-20

Vi har vært så heldig å få Marna Haugen fra “Bloggerne” på TV Norge, og som står bak bloggen “Komikerfrue”  til å komme til oss. Hun er Norges beste negledesigner, og vil snakke om god og veldig god lakk, samt stell av hender. Hun vil også foreta en demo under kvelden.

Våre dyktige behandlere tar også for seg bruk av solbeskyttelse – visste du at 90% av aldringstegn i huden er forårsaket av solstråler?  Dette gjelder også huden på hendene.

Begrenset antall plasser, så meld deg på  nå!

Påmelding: oslo@akademikliniken.no, og merk den “Oslo 06.03.14″”.