Publisert 2014-01-28

KUNDEKVELD Akademikliniken Bergen, 19.02. kl. 18-20

Vi har vært så heldig å få tak i Thomas Green, tidligere toppidrettsutøver,

SAFE lisensiert Personlig Trener i tillegg til å være prosjektleder i Ispoli Helse.

Han vil gi oss tips om det å trene riktig – få mest igjen for innsatsen samt, nye og spennende treningsformer.

 

I tillegg får vi besøk av Charlotte Hansen, ernæringsfysiolog og PT som gir oss tips om smart mat, og hva er riktig mat for deg.

 

Dette blir en spenstig kveld, så meld deg på nå!

 

Påmelding: Bergen@akademikliniken.no, og merk den “Bgo 19.02”.

Det er begrenset antall plasser.

 

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/