Publisert 2014-01-28

KUNDEKVELD Akademikliniken Bergen, 19.02. kl. 18-20

Vi har vært så heldig å få tak i Thomas Green, tidligere toppidrettsutøver,

SAFE lisensiert Personlig Trener i tillegg til å være prosjektleder i Ispoli Helse.

Han vil gi oss tips om det å trene riktig – få mest igjen for innsatsen samt, nye og spennende treningsformer.

I tillegg får vi besøk av Charlotte Hansen, ernæringsfysiolog og PT som gir oss tips om smart mat, og hva er riktig mat for deg.

Dette blir en spenstig kveld, så meld deg på nå!

Påmelding: Bergen@akademikliniken.no, og merk den “Bgo 19.02”.

Det er begrenset antall plasser.