Publisert 2018-02-20

Natural expressions – Velkommen til kundekveld

Onsdag den 28/2 fra kl 17.00-18.30 er du velkommen til kundekveld hos Akademikliniken, hvor skjønnhet vil være i fokus.

Du vil få råd om hvordan du kan få et naturlig og pent resultat av fillerbehandling med Restylane, samt personlige råd og tips om hva som vil passer best for akkurat deg.

Akademikliniken tilbyr 20% rabatt på all injeksjonsbehandling som bookes under kundekvelden ( dette må utføres innen en uke) og 20% rabatt på Akademiklinikens egne hudpleieprodukter. I tillegg vil vi ha konkurranse med fine premier og by på lett servering.

Resepsjonist Akademikliniken


Meld deg på til jeanette.bergsager@akademikliniken.no senest den 27/2.

Akademikliniken på Smestad ønsker deg hjertelig velkommen.

Adresse Hoffsveien 92.

Les mer om Restylane.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/