Publisert 2019-08-08

Velkommen til konsultasjon på kveldstid

konsultasjon

WEB BOOKING

Vanskelig å komme fra på dagtid? I høst ønsker vi velkommen til konsultasjon hos plastikkirurg og på kveldstid!

Har du vurdert et plastikkirurgisk inngrep? Vår faglige tyngde er din trygghet. Med hjelp av den seneste teknikken, de mest moderne metodene og kontinuerlig forskning leder vi utviklingen fremover og utdanner plastikkirurger fra hele verden. Alle våre klinikker rundt om i Norden er utstyrt for at vi skal kunne tilby deg sikker behandling med optimale resultater. Hos oss møter du alltid autoriserte og sertifiserte behandlere tilgjengelig for deg når du trenger det.

Akademiklinikens kirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi (NFEP) og Norsk plastikkirurgisk forening (NPF). Kirurgene er også medlemmer i flere internasjonale foreninger for plastikkirurger. Akademikliniken er tilknyttet ordningen Norsk Pasientskadeerstatning for din sikkerhet.

Book time til konsultasjon her>