Komplikasjonsseminar med Dr. Bjørn Tvedt - Akademikliniken

Publisert 2018-05-05

Komplikasjonsseminar med Dr. Bjørn Tvedt

Vår plastikkirurg Dr. Bjørn Tvedt holdt i går et komplikasjonsseminar for 30 injeksjonsspesiallister fra hele landet, både sykepleiere og leger. I takt med økt popularitet og økt antall injeksjoner i Norge, ser man også økt antall komplikasjoner etter fillerbehandling. I Norge er dette spesielt problematisk, da det ikke finnes ansvarlig regulering for sertifisering og kompetanse. Dr. Bjørn Tvedt mener det kun er leger og sykepleiere som samarbeider tett med en ansvarlig lege som bør utføre injeksjonsbehandlinger. Dr. Tvedts omfattende komplikasjonskurs er etterlengtet og bidrar til økt kompetanse på ett viktig felt, slik at behandlere videre kan tilby kompetent og trygg behandling til sine pasienter.

På Akademikliniken er vi svært opptatt av pasientens trygghet under våre behandlinger. Alle våre injeksjonsspesialister følger ett kontrollert utdanningsprogram, samt er utdannet innen ansiktsanatomi. Dr. Bjørn Tvedt er Akademiklinikens ansvarlige lege og har utarbeidet rutiner som alle våre injeksjonsspesialister følger, slik at du kan føle trygghet som pasient hos oss.

Kurset ble avholdt i regi av legemiddelfirmaet Allergan