Publisert 2018-05-05

Komplikasjonsseminar med Dr. Bjørn Tvedt


Vår plastikkirurg Dr. Bjørn Tvedt holdt i går et komplikasjonsseminar for 30 injeksjonsspesiallister fra hele landet, både sykepleiere og leger. I takt med økt popularitet og økt antall injeksjoner i Norge, ser man også økt antall komplikasjoner etter fillerbehandling. I Norge er dette spesielt problematisk, da det ikke finnes ansvarlig regulering for sertifisering og kompetanse. Dr. Bjørn Tvedt mener det kun er leger og sykepleiere som samarbeider tett med en ansvarlig lege som bør utføre injeksjonsbehandlinger. Dr. Tvedts omfattende komplikasjonskurs er etterlengtet og bidrar til økt kompetanse på ett viktig felt, slik at behandlere videre kan tilby kompetent og trygg behandling til sine pasienter.

På Akademikliniken er vi svært opptatt av pasientens trygghet under våre behandlinger. Alle våre injeksjonsspesialister følger ett kontrollert utdanningsprogram, samt er utdannet innen ansiktsanatomi. Dr. Bjørn Tvedt er Akademiklinikens ansvarlige lege og har utarbeidet rutiner som alle våre injeksjonsspesialister følger, slik at du kan føle trygghet som pasient hos oss.

Kurset ble avholdt i regi av legemiddelfirmaet Allergan

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/