Publisert 2015-10-16

Kollagenboost til huden – kr. 1500,-

ansikte_snodd

Gi huden en skikkelig energi boost, som gjør den klar for de litt mørkere og kaldere månedene.

Behandlingen koster 1500,- og består av følgende:

En nydelig peel som etterlater huden silkemyk Papayamasken fjerner restene av tørr hud.

Laser vil stimulere kollagenproduksjonen,
og C-vitamin vil gi huden det lille ekstra.

Huden vil gløde av vitalitet og energi!

Vi avslutter alltid behandlingen med en beskyttende krem.

Bestill time her.