Publisert 2017-05-30

Klinikksjef søkes til vår avdeling i Stavanger

 

Akademikliniken befinner seg i en ekspansiv fase i et marked i sterk vekst. Nu søker vår avdeling i Stavanger ny klinikksjef. 

Vi søker personer med følgende kvalifikasjoner:

• Offentlig godkjent sykepleier med erfaring innen kosmetiske behandlinger.
• Gode lederegenskaper og sans for problemløsning, gjerne tidligere ledererfaring
• Effektiv og målrettet med genuin interesse for å hjelpe kunder og medarbeidere
• Sterke organisatoriske evner og ordenssans
• God team arbeider som liker å samarbeide og kommunisere med andre.

Stillingen er delt mellom aktiv kundebehandling og administrativt arbeid. Som klinikksjef har du ansvaret for totalopplevelsen på avdelingen i forhold til personale, pasientenes helhetsopplevelse og resultatansvar. Vi er en seriøs aktør med stort fremtidig potensiale. Du tilbys å være med på denne spennende reisen. Akademikliniken er opptatt av, og satser på sitt personale gjennom å tilby gode utviklingsmuligheter og kontinuerlig kursing.

Er du interessert, eller har spørsmål, send oss en kort søknad med cv til marianne.bergan@akademikliniken.no

Søknadsfrist 15. juni

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Visjonen er: ”Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.” Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på egne klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte. Les mer på ak.se og akademikliniken.no

Alle innlegg for Nyheter