Publisert 2018-11-28

Julekalender

julekalender

Hver søndag i desember kan du vinne flott premier i AK´s julekalender.

 

Det blir blant annet premier fra AK Skincare og ZO Skin Health.

Julekalenderen legges ut på vår Instagram konto hver søndag, og vinneren trekkes påfølgende onsdag. Du kan selvsagt delta så mange ganger du vil for å øke vinnersjansen.

I tillegg kan du og vinne flotte AK-produkter og behandlinger ved våre klinikker i Tara´s julekalender.

AK Skincare er utviklet i samarbeid med Akademikliniken sine plastikkirurger, og finnes nå i alle våre klinikker i Norge.

Her finner du Akademiklinikens julekalender for året 2021!

 

 

akdemikliniken

 

 

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/