Publisert 2018-11-28

Julekalender

julekalender

Hver søndag i desember kan du vinne flott premier i AK´s julekalender.

Det blir blant annet premier fra AK Skincare og ZO Skin Health.

Julekalenderen legges ut på vår Instagram konto hver søndag, og vinneren trekkes påfølgende onsdag. Du kan selvsagt delta så mange ganger du vil for å øke vinnersjansen.

I tillegg kan du og vinne flotte AK-produkter og behandlinger ved våre klinikker i Tara´s julekalender.

AK Skincare er utviklet i samarbeid med Akademikliniken sine plastikkirurger, og finnes nå i alle våre klinikker i Norge.

Her finner du Akademiklinikens julekalender for året 2021!

akdemikliniken