Publisert 2021-07-29

– Jeg hadde overraskende lite smerter

Kombinasjonsinngrepet varte i 3 timer. Hele opplevelsen i forkant og etterkant av operasjonen var en svært god opplevelse. Jeg er imponert over personalet på Akademikliniken. Alt fra mottak til hvordan jeg ble møtt av operasjonspersonellet da jeg ble vasket og forberedt til selve inngrepet. En situasjon som kunne vært sårbar, men som ble utført svært profesjonelt med mye varme, smil og latter. Jeg følte meg godt ivaretatt før inngrepet, noe som var veldig betryggende.

 

Selve operasjonen og smerteforventningene mine

Jeg var overrasket over at jeg ikke følte mer smerter i forbindelse med inngrepet, spesielt da pasientkoordinatoren hadde mye fokus på smerter og forsiktighet den første tiden etter operasjonen. Jeg fikk god oppfølging da jeg våknet etter narkosen og fikk med meg mye informasjon før jeg dro hjem samme dag.  Dagen etter fulgte klinikken meg opp per telefon.

Da inngrepet jeg undergikk var blant annet kombinert med CO2 laserbehandling under øyene og fettransplantasjon til hofte og rumpe, ble liggestillingen den største utfordringen min den første uken. Huden under øynene er sensitiv og burde være fri for trykk eller press, og anbefalt liggeleie etter en BBL er på magen. Dette fikk jeg informasjon om i forkant av operasjonen, men jeg valgte likevel å kombinere mest mulig for å minimere anestesien.

Informasjonen som ble gitt i forbindelse med High Def Lipo med fettransplantasjon til hofte og rumpe og nedreøyelokk inkl CO2 laser var at det ville være smerter den første tiden. Jeg kunne i tillegg forvente hevelse og synlige forskjeller som skjevheter og huden under øynene ville renne og måtte jevnlig smøres med vasseline. Og behovet for smertelindring var opptil en uke og spesielt de tre første døgnene. Den første uken sov jeg noe urytmisk, men dette var nok fordi jeg lå litt ukomfortabelt da kombinasjon øyne og bbl utfordret nattesøvnen.

Jeg hadde overraskende lite smerter, men var noe «støl» i magemusklene og merket det best når jeg lå på magen.

 

Til uka forteller Cecilie om de tre første ukene etter operasjonen.

Her kan du lese forrige ukes innlegg om vurderingsprosessen hennes
Bilder og navn er fiktive.

Våren 2021 undergikk «Cecilie» en kombinasjon av High def Lipo av magen med fettransplantasjon til rumpe og hofter (BBL) og CO2 laser behandling av øyelokk.

Cecilies reise del 1

Research er viktig

Jeg har lenge ønsket å gjøre tiltak for en hverdag uten jojo-slanking og...

Les mer

Cecilies reise del 3

Min første reaksjon var rent sjokk!

Jeg tok av polstringen 1 uke etter inngrepet og så resultatet for første...

Les mer

Cecilies reise del 4

Den nye kroppen begynte å ta form

Resultatet hittil var fantastisk, helt naturlig til min kropp, endringene hadde «smeltet» inn...
Les mer

Cecilies reise del 5

Det er stor forskjell på å tenke seg et resultat enn det å faktisk se det

Under denne prosessen har jeg lært mer om kroppen og hvordan fettceller er kroppens...
Les mer

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/