Publisert 2016-07-01

Introtilbud Dermapen microneedling Smestad

Dermapen-microneedling

Vår klinikk på Smestad har fått inn Dermapen, en unik microneedling behandling.

Fra 01.07-13.08 får du behandlingen til kun kr. 2000,- på Smestad.

Dermapen gir et kollagenboost, og hjelper mot fine linjer, porer, acne, arr, lett pigmentering m.m.

Ta gjerne kontakt med oss for å bli satt opp på time.

Vilkår: Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Lagre

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.