Publisert 2018-10-24

Inngrep utført i lokal bedøvelse

lokal bedøvelse

 

 

Ved Akademikliniken utfører vi de fleste operasjoner i moderne narkose, men vi tilbyr også enkelte inngrep i lokal bedøvelse.

I lokalbedøvelse vil du være våken under operasjonen, men du vil ikke ha noen følelse i operasjonsområde. Dette muliggjør kirurgi i det aktuelle området, uten at pasienten trenger å legges i full narkose. Varigheten av lokalbedøvelser er fra 2-6 timer avhengig av hvilken type lokal bedøvelse som benyttes.

Pasienten må først bli undersøkt for å få avklaring om inngrepet kan utføres i lokal bedøvelse. Bestill en time til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre plastikkirurger her.

 

Øvre øyelokkplastikk:

Utføres for fjerne overflødig hud på øvre øyelokk. Overflødig hud på øvre øyelokk gi nedsatt synsfelt for enkelte pasienter, og flere pasienter beskriver en tyngdefornemmelse. Inngrepet utføres ved at overflødig hud på øvre øyelokk og i noen tilfeller fett fjernes. Les mer om øyelokksplastikk her.

 

Øreplastikk:

Mindre øre korreksjoner som defekter etter skade/piercing eller medfødte defekter kan korrigeres i lokalbedøvelse. Pasienten må først bli undersøkt for å få avklaring om inngrepet kan utføres i lokalbedøvelse. Les mer om øreplastikk her.

 

Føflekker:

Noen pasienter kan ha føflekker eller andre hudforandringer som de ønsker å fjerne. Vanligvis fjernes slike forandringer med en ellipse eksisjon og arret legges i kroppens naturlige linjer. Alle hudforandringer som fjernes sendes til undersøkelse.

 

Lipomer/ateromer:

Flere pasienter er plaget med små kuler under huden. Dette kan skyldes lipom eller aterom. Noen ganger kan dette gi plager i form av smerter. Lipom skyldes en godartet fettcelletumor, mens atherom skyldes tilstopping av utførselsgangen av en talgkjertel. De fleste lipomer og ateromer han fjernes i lokalbedøvelse.

 

Ønsker du en time til konsultasjon tar du kontakt med vår kirurgiske enhet på telefon 22 58 17 10 eller bestiller time til en uforpliktende konsultasjon via vår webbooking.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/