Publisert 2017-06-19

Ikke glem og bruke solfaktor – Day Maximal Sense spf 50

Akkurat nå gir vi deg -20% på Akademiklinikens Day Maximal Sense spf 50!

Day Maximal Sense SPF 50 er en fuktighetsgivende solbeskyttelse med anti-aging egenskaper som gir høy UV-beskyttelse mot både UVA og UVB stråler og som fungerer utmerket under make-up.

Bruk en god mengde fordelt på ansikt, hals og bryst som siste produkt daglig. Smør minst 15 minutter før soleksponering. Smør på nytt etter 1-2 timer ved aktiv soling, dersom du har svettet, badet eller tørket deg.

Vilkår: Tilbudene gjelder hele juni.  Kan ikke kombineres med andre tilbud.