Publisert 2018-01-15

Hydrafacial treatment

Hydrafacial behandling er en avansert dyprens som behandler hudens overflate, og utføres av sertifiserte kosmetiske sykepleiere hos Akademikliniken.

 

 

Medisinske behandlinger som laser, injeksjoner eller medisinsk kremprogrammer er fint å kombinere med denne behandlingen. Du kan enten gjøre det som en engangs behandling før du skal noe spesielt, eksempelvis bryllup eller fest da behandlingen er uten nedetid og gir umiddelbar glød til huden. Kan og utføres som vanlig hudpleie, gjerne hver 6. uke.

Slik utføres Hydrafacial:

  1. Renser med vakum og åpner opp porene
  2. Legger på en kjemisk peel
  3. “Støvsuger” –  hvor vi benytter kraftig vakuum til å dra opp smuss som ligger i porene
  4. Sluse inn fukt med masse antioksidanter, slik at porene lukker seg

Ønsker du å prøve en effektiv dyprens? Eller er det en stund siden du har tatt en Hydrafacial behandling?

Book en uforpliktende konsultasjon for mer informasjon eller book en behandling direkte via vår web booking hos din nærmeste klinikk.

 

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/