Hydrafacial treatment dyprens av ansiktet med vakuum

Publisert 2018-01-15

Hydrafacial treatment

Hydrafacial behandling er en avansert dyprens som behandler hudens overflate, og utføres av sertifiserte kosmetiske sykepleiere hos Akademikliniken.

Medisinske behandlinger som laser, injeksjoner eller medisinsk kremprogrammer er fint å kombinere med denne behandlingen. Du kan enten gjøre det som en engangs behandling før du skal noe spesielt, eksempelvis bryllup eller fest da behandlingen er uten nedetid og gir umiddelbar glød til huden. Kan og utføres som vanlig hudpleie, gjerne hver 6. uke.

Slik utføres Hydrafacial:

1. Renser med vakum og åpner opp porene
  2. Legger på en kjemisk peel
  3. «Støvsuger» –  hvor vi benytter kraftig vakuum til å dra opp smuss som ligger i porene
  4. Sluse inn fukt med masse antioksidanter, slik at porene lukker seg

Ønsker du å prøve en effektiv dyprens? Eller er det en stund siden du har tatt en Hydrafacial behandling?

Book en uforpliktende konsultasjon for mer informasjon eller book en behandling direkte via vår web booking hos din nærmeste klinikk.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd