Hydrafacial treatment dyprens av ansiktet med vakuum

Publisert 2018-01-15

Hydrafacial treatment

Visste du at Hydrafacial behandling er en avansert dyprens, som utføres av sertifiserte kosmetiske sykepleiere hos Akademikliniken?

Amila utfører Hydrafacial treatment på Bjørn.

Her utfører Amila en Hydrafacial dyprens, som er kjempe fin i kombinasjon med andre behandlinger. Det er en ikke-medisinsk behandling som behandler på overflaten.

Behandlingen passer fint å kombinere med medisinske behandlinger. Medisinske behandlinger som laser, injeksjoner eller andre medisinske kremprogrammer, kan være fint å kombinere med denne behandlingen. Du kan enten gjøre det som en engangs behandling før du skal noe spesielt, eksempelvis bryllup eller fest. Eller så kan dette utføres som vanlig hudpleie, gjerne hver 6. uke.

Hydrafacial er en avansert dyprens hvor vi benytter flere trinn:

1. Renser med vakuum og åpner opp porene
  2. Legger på en kjemisk peel
  3. Støvsuger hvor vi benytter kraftig vakuum til å dra opp det som ligger i porene
  4. Sluse inn fuktmed masse antioksidanter hvor porene lukker seg

Ønsker du å prøve en effektiv dyprens? Eller er det en stund siden du har tatt en Hydrafacial behandling?

Book en uforpliktende konsultasjon for mer informasjon, eller book en behandling direkte via vår web booking hos din nærmeste klinikk.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd