Publisert 2015-06-14

HydraFacial hudbehandling + Sunforgettable pudderbørste spf 30 = 1.450,-

Hydra &CS

Huden er mest vakker når den er frisk, og vårt fokus å gjenopprette huden til sin mest sunne tilstand.

Dette gjør vi ved å fjerne urenheter, og gi huden påfyll av viktige næringsstoffer. HydraFacial er en utrolig non-invasiv behandling som detoxer, forynger og beskytter huden din.

Det gir umiddelbare resultater. Huden blir skinnende ren, med en naturlig glød. Gjør som Hollywoodstjernene – prøv en HydraFacial.

Vi har satt sammen et supert sommertilbud, èn HydraFacial hudbehandling + ColorScience Sunforgettable mineral pudderbørste spf30/50 til kun kr. 1.450,-. Tilbudet gjelder i uk 25-32.

Bestill time til din nærmeste klinikk her.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/