Publisert 2016-11-29

Hydrafacial – avansert dyprens

Hydrafacial er en avansert dyprens som er kjempefin i kombinasjon med andre behandlinger. Det er en ikke-medisinsk behandling som behandler på overflaten. Behandlingen passer fint å kombinere med medisinske behandlinger.

Hydrafacial – hudpleie

Medisinske behandlinger som laser, injeksjoner eller andre medisinske kremprogrammer, kan være fint å kombinere med denne behandlingen. Du kan enten gjøre det som en engangs behandling før du skal noe spesielt, eksempelvis bryllup eller fest. Eller så kan dette utføres som vanlig hudpleie, gjerne hver 6. uke.

Hydrafacial er en avansert dyprens hvor vi benytter flere trinn:

  1. Renser med vakuum og åpner opp porene
  2. Legger på en kjemisk peel
  3. Støvsuger hvor vi benytter kraftig vakuum til å dra opp det som ligger i porene
  4. Sluse inn fuktmed masse antioksidanter hvor porene lukker seg

Ta kontakt i dag ved ønske om mer informasjon om behandlingen!

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/