Publisert 2017-12-05

Hudterapeuten tipser – toner

Hudterapeuten tipser, ang bruk av toner

En toner, både renser og beskytter.

Web shop

Pure Berry Toner er et fuktgivende ansiktsvann proppfullt av antioksidanter fra blant annet Vitamin C, bringebær og granateple. Glukosamin, beta-glukan og aloe vera gir rikelig fuktighet, mens huden styrkes og forbedres. Peptider bidrar til å gi en oppstrammende og utjevnende effekt. Brukes på renset hud for ekstra oppfriskning av huden før serum og solfaktor. Kommer nå som en hendig mist.

• Beskyttende med bærekstrakter
  • Passer for alle hudtyper som trenger fuktighet
  • Fuktgivende og forfriskende, selv etter sminke
  • Funker, også som en settingspray.

Produktet selges i to størrelser. En normal størrelse, og en liten on-the-go størrelse, som er perfekt å ha med seg i vesken.