Hudterapeuten tipser om hvorfor morgenvasken er viktig

Publisert 2018-01-03

Hudterapeuten tipser – morgenvask

Hudterapeuten tipser om hvorfor morgenvask er viktig.

Det er ikke bare på kvelden du skal dobbel rense huden, for å fjerne sminke og smuss. Slik at huden din får puste i løpet av natten. Under natten så slipper huden ut slaggstoffer, og derfor anbefaler vi at du også rengjør ansiktet på morgenen. Avslutt rengjøringen med en toner, som beskytter huden din. Slik at du kan sminke deg, uten å få urenheter. Vår toner, fungerer også som en settingspray over sminken. Den gir både fukt, og tar vare på sminken. Full av antioksidanter.

Våre produkter kan du kjøpe i alle våre klinikker, og i vår web shop.

Web shop

En av de viktigste og mest grunnleggende trinnene for en optimal hudpleierutine, er rengjøring av huden. Akademikliniken har valgt å utvikle milde rens og tonere med fokus på beskyttende og barrierestyrkende ingredienser. Dette er for å kunne tilby en effektiv og sikker rengjøringsrutine, som også gir huden glans, fuktighet og ekstra vitaminer.

Pure Radiance Cleanser er en lett eksfolierende og fuktighetsgivende rensegele, som effektivt fjerner skitt, sminke og overskuddstalg uten å forstyrre hudens barrierefunksjon. Fruktsyrer og enzymer fjerner døde hudceller, og bidrar til bedret overflatestruktur. Botaniske ekstrakter som aloe vera, bringebær, lakris og kamille forhindrer rødhet og irritasjon mens blant annet Panthenol gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse. Huden etterlates ren og frisk med forbedretglans og vitalitet. Bruk 1 pumpe morgen og kveld for rens og fjerning av sminke. Skyll med vann, og avslutt med Pure Berry Toner.

• Lett rensing med fruktekstrakter fra granateple og økologiske bringebær
  • Passer for alle hudtyper
  • Lett eksfolierende

Cure Extra Care Cleanser, er en mild rensegele som skånsomt fjerner smuss, sminke og overskuddstalg, uten å forstyrre hudens følsomme barriere. Ved hjelp av beroligendebotaniske ekstrakter inkludert havregryn, lakris og hvit te, beskyttes den sensitive huden mot ytre påkjenninger. Niacinamide og panthenol sikrer en god hydrering samtidig som det gir beskyttelse mot frie radikaler.

• Mild oljelignende rensegelè
  • Passer for alle hudtyper
  • Skånsom

Pure Berry Toner er et fuktgivende ansiktsvann proppfullt av antioksidanter fra blant annet Vitamin C, bringebær og granateple. Glukosamin, beta-glukan og aloe vera gir rikelig fuktighet, mens huden styrkes og forbedres. Peptider bidrar til å gi en oppstrammende og utjevnende effekt. Brukes på renset hud for ekstra oppfriskning av huden før serum og solfaktor.

• Beskyttende med bærekstrakter
  • Passer for alle hudtyper som trenger fuktighet
  • Fuktgivende og forfriskende, selv etter sminke