Publisert 2018-01-29

Hudterapeuten tipser – dagkrem

Behandlingsprodukter for fukt og beskyttelse

Fukt

Fuktighet har en betydelig rolle i en hudpleierutine. Fuktighetskrem mykner, bidrar til å bevare og styrke hudens naturlige barriere, balanserer fuktnivået og hindrer fuktighetstap. Akademiklinikens fuktighetskremer kan ideelt brukes både som dag og nattkrem. På dagtid anbefaler vi å bruke Day Maksimal Sense SPF 50 for optimal beskyttelse til slutt.

Pure Antioxidant Cream er en middels lett krem med intenst fuktighetsgivende egenskaper som bidrar til å jevne ut fine linjer som kommer på grunn av dehydrering. Kremen inneholder rikelig med beskyttende antioxidanter i form av blant annet A og C vitamin. Hyaluronsyre og Sheasmør gir ytterligere fuktighet

 • Forbedrer cellefornyelsen
 • Forbedrer tekstur og tone
 • Gir glans og en jevnere hudtone
 • Egnet normal, tørr og dehydrert hud

Cure Extra Care Moist er en pleiende og lett mykgjørende krem, spesielt tilpasset en fuktfattig, ømfindtlig og/eller fet problemhud. Tilfører huden fukt og næring, mens botaniske ekstrakter hjelper til å roe og dempe tilfeldig rødhet og reaksjoner. Et miljøbeskyttende komplex, hjelper med å forsterke hudens vern mot ytre belastninger, forurensing og stress. Bruksanvisning: Påfør rengjort ansikt og hals morgen og/eller kveld. Avslutt med øyenkrem og solbeskyttelse (dagtid).

 • Demper rødhet og irritasjon
 • Forbedrer hudens fuktbalane
 • Motvirker for tidlig aldring
 • Barriereforsterkende

Cure Recovery Cream er en rik og nærende fuktighetskrem som fukter huden og gir ekstra hjelp til å komme seg etter stress, tørrhet og sporadiske irritasjoner. Den tilheler, glatter ut fine linjer og gjenoppretter hudens elastisitet.

 • Forbedrer hudens barriere
 • Demper kløe, rødhet og irritasjon
 • Motvirker tidlig aldring
 • Anbefalt etter medisinske behandlinger som peelinger, laser etc.
 • Egnet for tørr, midlertidig følsom og reaktiv hud

Beskyttelse

Det er sannsynligvis ikke nytt for deg at solen og dens stråler er skadelige for huden vår. UVA og UVB stråler forårsaker tidlig aldring av huden, ujevn pigmentering, tap av fuktighet og i verste fall celleforandringer. Akademikliniken har ved hjelp av ny teknologi, utviklet en lett, silkeaktig, ikke-komedogen formel, som gir deg maksimal beskyttelse mot både UVA og UVB stråler. Kremen etterlater ingen hvite spor på huden etter påføring.

Day Maximal Sense SPF 50 er en fuktighetsgivende solbeskyttelse med anti-aging egenskaper som gir høy UV-beskyttelse mot både UVA og UVB stråler og som fungerer utmerket under make-up. Bruk en god mengde fordelt på ansikt, hals og bryst som siste produkt daglig. Smør minst 15 minutter før soleksponering. Smør på nytt etter 1-2 timer ved aktiv soling, dersom du har svettet, badet eller tørket deg.

 • Høy UVA og UVB-beskyttelse
 • Bekjemper frie radikaler
 • Gir en jevn og langvarig brunfarge

Day CC Cream SPF 15 er en multifunksjonell krem som fungerer som make-up, fuktighetskrem og solbeskyttelse i ett. En farget mineralfoundation som fukter og inneholder både UVA og UVB beskyttelse. Kremen har en medium lett og kremaktig konsistens. Takket være sine smarte pigmenter, tilpasser seg effektivt hudens tone mens den demper røde toner og andre ujevnheter. Pigmentene blir aktivert når kremen masseres inn på rengjort og lett ppfuktet hud. Pigmentene er svært konsentrerte, og man trenger derfor kun en liten mengde.

 • Farget mineralfoundation
 • Fuktighetsgivende og balanserende
 • UVA / UVB-beskyttelse

 

Alle våre produkter får du kjøpt i alle våre klinikker, og i vår web shop.

 

Web shop

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/