Hudpleier Margunn deler sine eksperttips - Akademikliniken

Publisert 2018-08-31

Hudpleier Margunn deler sine eksperttips

Møt høst og vinter med en freshere hud!

Etter en lang og varm sommer trenger huden ekstra pleie for å være rustet til å møte vinteren. Når temperaturen synker ute, og vi  skrur opp varmen inne, blir dette en ekstra påkjenning for huden. Da er det spesielt viktig med en god hudpleierutine.

Å starte med å rense huden med et produkt tilpasset din hudtype morgen og kveld, er basis for all god hudpleie.

Bruk en skrubb 1-2 ganger i uken for å fjerne døde hudceller. ZO Skin Health´s Exfoliating Polish er en helt suveren skrubb! Den passer for alle hudtyper og er et must-have i alle hudpleierutiner.

Ønsker man å gi huden en ekstra boost, kan en ansiktsmaske være tingen. Akademikliniken har akkurat lansert nyheten Pure HydroOxy Mask. Det er en revitaliserende og fuktighetsgivende maske, og er alle AK jentenes nye favoritt.

For å gi huden ekstra næring kan man bruke 3 -4 dråper med Glow-oil – en lett C-vitaminolje blandet i din faste hudkrem. Dette gir huden en fantastisk glød og ekstra beskyttelse når høsten setter inn.

Å gå jevnlig til hudpleier er også et godt tips . Her kan jeg anbefale flere ulike behandlinger som både renser og stimulerer huden, og gir den all næringen den trenger. Stimulation peel fra ZO og Pure retinol peel er gode behandlinger og det perfekte supplement til den daglige hudpleierutinen.

Ønsker du en gratis konsultasjon hos en av Akademiklinikens dyktige hudpleiere? Ved Akademikliniken i Bergen og på Smestad er våre hudpleier klare for å ta imot deg!

WEBBOOKING