Publisert 2017-12-21

Hudpleie tilbud

Visste du at Akademikliniken tilbyr hudpleiebehandlinger?

Hudterapeut Margunn Akademikliniken Bergen.

Vi har ikke bare dyktige kosmetiske sykepleiere og injeksjonssykepleiere, men vi har også hudterapeuter. Våre dyktige hudpleiere Margunn i Bergen og Ann Christin i Stavanger tilbyr hudpleie. Hos de kan du få utført farging og forming av vipper og bryn. De tilbyr også ulike peelinger, ansiktsbehandlinger, voksing og klassisk massasje. De har lang erfaring, og vil ta godt vare på deg og dine behov.

Ønsker du å booke en behandling innen hudpleie. Gå inn på web bookingen, eller ta direkte kontakt med vår klinikk i Bergen på telefon 55 32 80 98, eller vår klinikk i Stavanger på telefon 51 84 14 50. Du er hjertelig velkommen innom, hos en av våre dyktige hudterapeuter!

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.