Publisert 2020-02-11

Høy pris for billig kirurgi – Interessen for knivturisme øker

En av de viktigste og mest aktuelle problemstillingene inne moderen plastisk kirurgi, er den økende interesser for billig kirurgi i utlandet , også kalt knivturisme. For noen ender det som annonseres med som populære inngrep til en rimelig pris i luksuriøse omgivelser med å måtte betale en høy pris for etter å ha utført inngrep i utlandet.

Bakterieinfeksjoner, kostbare re-operasjoner og manglende oppfølging er bare noen av konsekvensene plastisk kirurgi utført i utlandet kan medføre.

“Vi ser en økende tendens til at vi må gjøre store, omfattende rekonstruksjoner, fordi operasjonresultatene har blitt katastrofalt dårlig” – Dr. Mette Haga

TV2 har intervjuet vår egen plastikkirurg, Dr. Mette Haga, i denne viktige saken.

Hele artikkelen kan finner du her>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.