Publisert 2016-12-06

Hårfjerning – 50% i Januar; bestill i desember

Hårfjerninig

Bestill time til hårfjerning i desember, og få -50% på behandling utført i Januar.

Vi vet at desember er en hektisk måned. Bestiller du time i desember til hårfjerning som utføres i Januar, får du denne til halv pris*.

Les mer om hårfjerning.

Områder som behandles: ansikt, overleppe/hake, hals, bryst, mage, rygg, armhuler, bikini, legger, lår og armer.

Ta kontakt med oss for bestilling av time.

*Tilbudet gjelder behandling bestilt i desember, og utført 01-31.01.17. Gjelder nye områder/nye kunder. Tilbudet er på én behandling. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Lagre

Lagre

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/