Publisert 2015-12-03

Hårfjerning -50%. Bestill i desember, ta behandling i januar!

Hårfjerning-Gode-tilbud

Vi vet at Desember er en hektisk måned, og kanskje ikke da man har mulighet til å sette av tid til egenbehandling. Vi har derfor laget et spesielt desembertilbud. Bestill time til hårfjerning i desember, ta behandling i januar, og få -50% på behandlingen.

Rabatten gjelder èn behandling, og ett område. Bestillingen må være gjort i desember.
Behandlingene utføres av  sykepleiere.

Les mer om hårfjerning her. Ta kontakt med en av våre klinikker for bestilling av time.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/