Gratis konsultasjon for din hud - Akademikliniken

Publisert 2018-08-08

Gratis konsultasjon for din hud

Sommeren har vært solfylt og det gode været ser ut til å vedvare. Våre kosmetiske sykepleiere er tilbake fra ferie og tilbyr nå gratis konsultasjon for behandling av sprengte blodkar i ansikt og på bein, Dermapen og permanent hårfjerning. I tillegg tilbyr de filler og botox behandling.

Hva mener Hilde og Mai, kosmetiske sykepleier på Ullevål, er viktig for å ta vare på huden etter sommeren?

«Vår anbefaling er at man venter med behandling av sprengte blodkar og permanent hårfjerning (IPL) til september, men det kan være lurt å sette opp en behandlingsplan for høsten allerede nå.

Etter sommerens påkjenning er det viktig å få i gang gode rutiner for din hud. Vi anbefaler vårt nye Pure Detox serum som er ett fukt og energiboostende serum med cellefornyende egenskaper. Serumet øker elastisitet, spenst og glød i huden. I tillegg inneholder det Diaminopropionoyl Tripeptide-33 som styrker cellenes motstandstyrke mot UV-stråler og  forebygger, samt pleier tidligere solskader.

I tillegg anbefaler vi å bruke Pure Tripel peel noen ganger pr uke for å fjerne døde hudceller. Dette for at serumet skal trekke bedre inn i huden.

Om ønskelig kan vi sette opp individuelle hudprogram skreddersydd for den enkelte.»

Velkommen til en gratis konsultasjon hos Mai og Hilde.

WEBBOOKING

Alle innlegg for Nyheter