Publisert 2015-06-26

Film om tabu og kroppsbilde

De fleste er kanskje ikke klar over at gjennomsnittskvinnen som gjennomfører brystforstørrelse hos Akademikliniken er ca. 35 år. De gjør det kun for egen selvfølelse og for å rekonstruere brystformen slik den var før ammeperioden.

I Akademikliniken tar vi alle pasienter på alvor, vi at de føler et fordømmende press fra media og omgivelsene, og det at de faktisk kommer til oss for vurdering og behandling understreker hvor sterk negativ effekt disse problemene har for pasientens livskvalitet. I denne videoen forteller vi mer om hvordan plastisk kirurgi kan føre til en forbedring i livskvalitet og selvfølelse etter plastisk kirurgi også på lang sikt.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/