Publisert 2015-01-10

Facebook konkurransen – 5 heldige vinnere er trukket ut.

Peelingbeh-32

Da har vi trukket vinnerne av facebook konkurransen vår, og de får en gratis peelbehandling.

Vi vil bare si tusen takk til alle som har vært inne og likt oss. Vi er kjempeglad og ydmyk over responsen.
Vi har trukket følgende som får en gratis peelbehandling.

Sissel Eriksen Bondø i Trondheim, Bente Refsnes Bergen, Monica Persson Tønsberg, Hege Kristin Bendiksen Stavanger og Line Sørhaug Oslo.

Gratulerer så mye.
Ta kontakt på pia.cernic@akademikliniken for videre info. Ha en strålende dag.