Publisert 2021-10-01

– Ikke velg det billigste!

Erfaring med øyelokkplastikk:

«Etter etter en forferdelig mislykket øyelokkoperasjon, kom jeg gråtende til Akademikliniken. Da hadde jeg ikke klart å lukke øynene mine på 1 år, øynene var små og runde, brynene hadde falt ned ca 2 cm, jeg var blitt lyssky og øynene mine rant. I tillegg var arrene så stramme at jeg kjente hver gang jeg blunket. Arrene lå også 1 cm for høyt oppe, så de er synlige hele tiden. Vi blunker 14.000 hver dag. Så jeg plages. Jeg gikk ikke ut uten caps og solbriller, på et år. Selvfølelsen var så dårlig at jeg ikke orket å omgås folk og jeg fjernet alle speil hjemme.

Kirurgen var ærlig, vi hadde god og tydelig kommunikasjon, bra forventningsavklaring.»

Har du spørsmål om om øyelokkoperasjon eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.