Publisert 2021-10-01

– Ikke velg det billigste!

Erfaring med øyelokkplastikk:

«Etter etter en forferdelig mislykket øyelokkoperasjon. Kom jeg gråtende til Bjørn. Da hadde jeg ikke klart å lukke øynene mine på 1 år, øynene var små og runde, brynene hadde falt ned ca 2 cm, jeg var blitt lyssky og øynene mine rant. I tillegg var arrene så stramme at jeg kjente hver gang jeg blunket. Arrene lå også 1 cm for høyt oppe, så de er synlige hele tiden. Vi blunker 14 000 hver dag. Så jeg plages. Jeg gikk ikke ut uten caps og solbriller, på et år. Selvfølelsen var så dårlig at jeg ikke orket å omgås folk og jeg fjernet alle speil hjemme. 

Bjørn var ærlig, vi hadde god og tydelig kommunikasjon, bra forventnings- avklaring og bekreftende i forhold til mine plager. Jeg følte meg sett. 

Det ble flyttet fett fra magen og lårene min for å et mer normalt utseende. 
Plagene mine er det vanskelig å hjelpe meg med. Bjørn har lovet å se hva han kan gjøre med de stramme arrene. 

Lov meg at du undersøker med flere kirurger om du skal gjøre et inngrep, ikke velg det billigste, sørg for at det er en god forventnings avklaring og spør om hva som kan gå galt. 

Bjørn er en av få som gidder å ta i andres kirurgers elendige arbeide. Det står det respekt av. 

Husk at du har ingen krav om du er uheldig og kommer borti en dårlig kirurg. 

Jeg anbefaler Bjørn på det varmeste. 
Utseende mitt er mer normalt. 
Men jeg angrer hver dag på at jeg valgte feil kirurg første gang.»

 

Fra legelisten.no

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/