Publisert 2021-05-13

Erfaring ansiktsløft

Kvinne, 60 år

Jeg var genetisk disponert for tidlig aldring. Min mann og jeg er like gamle, og mens han fikk kommentarer på hvor ung og fresh han så ut, opplevde jeg å få kommentarer på at jeg så trett, sint og gammel ut. Sånt gjør noe med deg og syken din! Det hele toppet seg etter en weekend vi hadde vært bortreist. Vi hadde hatt en helt fantastisk tur, men på vei hjem ble jeg tatt for å være min manns mor. Tenkte virkelig omverden dette om meg?

Jeg har alltid vært preget av samfunnets kritiske holdning til plastisk kirurgi, men mine plager skyltes ansikt. Ansiktet kan man aldri skjule. Jeg valgt til slutt å oppsøke en plastisk kirurg, og sa til han: «Enten må du gjøre min mann eldre, eller så må du gjøre meg yngre.» Han så på meg og svarte «Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, men jeg vet om en som kan». Slik fikk jeg vite om Dr. Bjørn Tvedt og Akademikliniken. Det var godt å komme til noen som behandlet meg og mine plager med respekt og forståelse. Endelig ble jeg tatt på alvor.

Jeg fikk utført en stor facelift med øreflippreduksjon. Målet var aldri og bli så ung eller vakker som mulig, men å kunne trives med eget ansikt. Et ansikt som hele veien har eldes mye raskere enn hvor gammel jeg i realiteten har vært. Inngrepet jeg gjennomførte har resultert i at jeg ser lik ut på utsiden, som jeg føler meg på innsiden. Å ikke tenke over eget utseende lenger har spilt en enorm rolle i mitt liv!

Alle innlegg for Nyheter