Publisert 2021-05-13

Erfaring ansiktsløft

Kvinne, 60 år

Jeg var genetisk disponert for tidlig aldring. Min mann og jeg er like gamle, og mens han fikk kommentarer på hvor ung og fresh han så ut, opplevde jeg å få kommentarer på at jeg så trett, sint og gammel ut. Sånt gjør noe med deg og syken din! Det hele toppet seg etter en weekend vi hadde vært bortreist. Vi hadde hatt en helt fantastisk tur, men på vei hjem ble jeg tatt for å være min manns mor. Tenkte virkelig omverden dette om meg?

Jeg har alltid vært preget av samfunnets kritiske holdning til plastisk kirurgi, men mine plager skyltes ansikt. Ansiktet kan man aldri skjule. Jeg valgt til slutt å oppsøke en plastisk kirurg, og sa til han: «Enten må du gjøre min mann eldre, eller så må du gjøre meg yngre.» Han så på meg og svarte «Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, men jeg vet om en som kan». Slik fikk jeg vite om Akademikliniken. Det var godt å komme til noen som behandlet meg og mine plager med respekt og forståelse. Endelig ble jeg tatt på alvor.

Jeg fikk utført ansiktsløft med øreflippreduksjon. Målet var aldri og bli så ung eller vakker som mulig, men å kunne trives med eget ansikt. Et ansikt som hele veien har eldes mye raskere enn hvor gammel jeg i realiteten har vært. Inngrepet jeg gjennomførte har resultert i at jeg ser lik ut på utsiden, som jeg føler meg på innsiden. Å ikke tenke over eget utseende lenger har spilt en enorm rolle i mitt liv!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.