Publisert 2017-11-17

Eksklusiv kundekveld Trondheim

Bli med på den eksklusive kundekvelden “Me time”  den 7. desember hos Akademikliniken i Trondheim, fra kl 18.00 til 20.00!

 

 

 

 

Temaet er å skjemme deg selv litt bort, denne kvelden. En kveld hvor du får masse gode tips, råd og oppvartning. En kveld som vil være fylt av fantastiske gode tilbud, og opplevelser. Ikke gå glipp av muligheten til å handle noen flotte julegaver til rabatterte priser.

Meld deg på nå via e-post.

Kveldens godbiter:

 • Maria fra Galderma holder et innlegg.
 • Utloddning av 2 Restylanebehandlinger.
 • Goodiebags.
 • Trekning av hudpleiebehandlinger, og Akademikliniken hudpleieprodukter.

 

Vi serverer bobler og delikat fingermat.

 

Tid: 7. desember 18:00 -20:00

Eksklusivt tilbud:

 • 20% på Akademikliniken produkt serie.
 • 20% på behandlinger du booker under kvelden. Behandlinger må utføres innen slutten av desember 2017.

 

Fyll inn påmeldingsskjemaet, eller send oss en e-post, innen 30. november kl 18.00:

Epost: trondheim@akademikliniken.no


  Ønsker du å være med på kundekvelden i Trondheim?

  JaNei

  Fornavn

  Etternavn

  Telefon

  Your Email (required)

  Ønsker du å motta vårt nyhetesbrev?
  JaNei

  Kommentar/annet

  Jeg har satt meg inn i og aksepterer Akademiklinikens personvernpolicy og godkjenner at Akademikliniken håndterer mine personopplysninger i henhold til dette.*

  Grunnet begrenset plass gjelder første mann til mølla prinsippet. Du er hjertelig velkommen til å melde på en venninne, slik at dere kan “boble og gløde” sammen. Vi tilbyr velvære for høst- og vintermånedene.

  Vi ønsker å skape en intim og eksklusiv kveld, hvor nettopp du er i sentrum. For at vi skal kunne gi denne eksklusive behandlingen, behøver vi at du legger med navn og e-post på de du ønsker å ha med deg.

   

  Sted: Akademikliniken, Nordregate 11, 7011 Trondheim
  Telefon: 73 51 54 51
  E-post: trondheim@akademikliniken.no

   

  Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår eksklusive kundekveld den 7. desember!

   

  Hilsen

  Gina & Camilla

   

   

   

  Alle innlegg for Nyheter

  Få nyheter direkte

  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/