Eksklusiv kundekveld Trondheim - Akademikliniken

Publisert 2017-11-17

Eksklusiv kundekveld Trondheim

Bli med på den eksklusive kundekvelden «Me time»  den 7. desember hos Akademikliniken i Trondheim, fra kl 18.00 til 20.00!

Temaet er å skjemme deg selv litt bort, denne kvelden. En kveld hvor du får masse gode tips, råd og oppvartning. En kveld som vil være fylt av fantastiske gode tilbud, og opplevelser. Ikke gå glipp av muligheten til å handle noen flotte julegaver til rabatterte priser.

Meld deg på nå via e-post.

Kveldens godbiter:

• Maria fra Galderma holder et innlegg.
  • Utloddning av 2 Restylanebehandlinger.
  • Goodiebags.
  • Trekning av hudpleiebehandlinger, og Akademikliniken hudpleieprodukter.

Vi serverer bobler og delikat fingermat.

Tid: 7. desember 18:00 -20:00

Eksklusivt tilbud:

• 20% på Akademikliniken produkt serie.
  • 20% på behandlinger du booker under kvelden. Behandlinger må utføres innen slutten av desember 2017.

Fyll inn påmeldingsskjemaet, eller send oss en e-post, innen 30. november kl 18.00:

Epost: trondheim@akademikliniken.no

Ønsker du å være med på kundekvelden i Trondheim?

JaNei

Fornavn

Etternavn

Your Email (required)

Ønsker du å motta vårt nyhetesbrev?
JaNei

Kommentar/annet

Grunnet begrenset plass gjelder første mann til mølla prinsippet. Du er hjertelig velkommen til å melde på en venninne, slik at dere kan «boble og gløde» sammen. Vi tilbyr velvære for høst- og vintermånedene.

Vi ønsker å skape en intim og eksklusiv kveld, hvor nettopp du er i sentrum. For at vi skal kunne gi denne eksklusive behandlingen, behøver vi at du legger med navn og e-post på de du ønsker å ha med deg.

Sted: Akademikliniken, Nordregate 11, 7011 Trondheim
E-post: trondheim@akademikliniken.no

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår eksklusive kundekveld den 7. desember!

Gina & Camilla