Publisert 2017-10-30

Eksklusiv kundekveld hos Akademikliniken Stavanger

FULT! Bli med på “Me time” den  29. november hos Akademikliniken i Stavanger. Denne kvelden inviterer vi til en eksklusiv kundekveld fra kl 17.30 til 20.30.

 

 

Temaet er å skjemme deg selv litt bort, denne kvelden. En kveld hvor du får masse gode tips, råd og oppvartning. En kveld som vil være fylt av fantastiske gode tilbud, og opplevelser. Ikke gå glipp av muligheten til å handle noen flotte julegaver til rabatterte priser.

Meld deg på nå via e-post.

Kveldens godbiter:

  • Maria fra Galderma kommer og holder et innlegg.
  • Utloddning av 2 Restylane behandlinger.
  • Goodiebags fra Galderma.
  • Anne fra Hudhelse kommer og forteller om ZO.
  • En eksklusiv gave fra Akademikliniken.

 

Vi serverer bobler og delikat fingermat..

 

Tid: 29 november 17:30 -20:30

Eksklusivt tilbud:

  • 20% på Akademikliniken produkt serie.
  • 20% på behandlinger du booker under kvelden. Behandlinger må utføres innen slutten av desember 2017.

 

Påmeldingen er stanset, pga kundekvelden er fullbooket.

Grunnet begrenset plass gjelder første mann til mølla prinsippet. Du er hjertelig velkommen til å melde på en venninne, slik at dere kan “boble og gløde” sammen. Vi tilbyr velvære for høst- og vintermånedene.

Vi ønsker å skape en intim og eksklusiv kveld, hvor du er i sentrum. For at vi skal kunne gi deg denne eksklusive behandlingen, behøver vi at du legger med navn og e-post på de du ønsker å ha med deg.

 

Sted: Akademikliniken, Salvågergt 3-5. 4006 Stavanger.
Telefon: 51 84 14 50
E-post: stavanger@akademikliniken.no

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår eksklusive kunde kveld den 29. november!

 

Hilsen

Elina, Sigrid, Cecilie og Ann Kristin

 

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/