Publisert 2017-10-30

Eksklusiv kundekveld hos Akademikliniken Bergen

FULT! Bli med på kundekvelden “Me time” den 30. november hos Akademikliniken i Bergen, fra kl 18.00 til 20.00.

Temaet er å skjemme deg selv litt bort, denne kvelden. Dette er en kveld hvor du får masse gode tips, råd og oppvartning. Kvelden vil være fylt av fantastiske gode tilbud, og opplevelser. Du vil derfor, også få muligheten til å handle noen flotte julegaver til gode priser. Ikke gå slipp av denne gode muligheten. Meld deg på nå via e-post.

Kveldens godbiter:

• Maria fra Galderma holder et innlegg.
  • Utloddning av 3 Restylanebehandlinger.
  • Goodiebags.
  • Anne fra Hudhelse holder et innlegg om ZO hudpleieserien.
  • Trekning av hudpleiebehandlinger, og Akademikliniken hudpleieprodukter.

Vi serverer frukt&nøtter, bobler og litt fingermat.

Tid: 30 november 18:00 -20:00

Eksklusivt tilbud:

• 20% på Akademikliniken produkt serie.
  • 20% på behandlinger du booker under kvelden. Behandlinger må utføres innen slutten av desember 2017.

Påmeldingen er stoppet, for arrangementet er FULT!

Pga begrenset plass, så gjelder første mann til mølla prinsippet for å reservere en plass. Du er hjertelig velkommen til å melde på en venninne, slik at dere kan “boble og gløde” sammen. Vi tilbyr velvære for høst- og vintermånedene.

Vi ønsker å skape en intim og eksklusiv kveld, hvor du er i sentrum. For at vi skal kunne gi denne eksklusive behandlingen, så trenger vi at du legger med navn og e-post på dine venner som du ønsker å ha med deg. Slik at vi kan sende dere en påminnelse med deres personlige bekreftelse på plassen.

Sted: Akademikliniken, Strandgaten 3, 5013 Bergen
E-post: bergen@akademikliniken.no

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår eksklusive kundekveld den 30. november!

Margunn, Tone, Catherine, Elisabeth og Marit