Publisert 2014-06-04

Dr. Ulf Samuelson fra Akademiklinken Stockholm var i Oslo og opererte.

Dr. Ulf Samuelson fra Akademikliniken Stockholm, var på Akademikliniken sitt sykehus i Oslo den 02.06, og utførte operasjoner på pasienter med sykelig overskuddshud på magen.

 

Akademikliniken har avtale med Helse Sør Øst om å operere denne pasientgruppen som ofte sliter med eksem i magefolden, intimhygiene pga løs magehud og som har et overheng av huden over minst 5 cm.

 

Pasientgruppen omfatter pasienter som har gått mye ned i vekt på egenhånd, der indikasjonen er medisinsk og ikke kosmetisk begrunnet.

 

Les mer om avtale og fritt sykehusvalg her.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/