Publisert 2021-08-17

– Det er stor forskjell på å tenke seg et resultat enn det å faktisk se det

Da jeg kom til Akademikliniken hadde jeg ikke tenkt på fett transplantasjon, men under konsultasjonen viste dr. Tvedt mulighetene med fettet som skulle fjernes under Lipo-behandlingen (Highh Definition Lipo red. anm.). Fettranplantasjonen er faktisk det som har gitt meg mest effekt med tanke på resultater. Baken har fått et lite løft og økt fylde, samtidig som midjen og lårene har blitt formet. Denne kombinasjonen har ført til et bedre resultat enn jeg var klar over var mulig å få til.

 

Fettceller er kroppens byggemateriale

Under denne prosessen har jeg lært mer om kroppen og hvordan fettceller er kroppens eget byggemateriale. Når jeg fjerner fett fra ett område kan det fettet brukes til å gi volum på andre deler på kroppen som f. eks.  kinn, bryst og baken. Fett er jo ofte omtalt i en negativ tone og er for mange et fy ord. Et tegn på aldring er at fettet i kroppen reduseres over tid, som blant annet resulterer i innsunkne kinn, og mer hengende hud da volumet under huden reduseres.

 

En endring kommer sjeldent alene

Det er stor forskjell på å tenke seg et resultat enn det å faktisk se det. En liten fysisk endring er mye større i omfang enn det en faktisk tror. Dere husker sikkert reaksjonen min første gang jeg så meg i speilet uten polstringen og ikke kjente igjen hoftepartiet mitt. Jeg visste at dr. Tvedt skulle gi mer volum, men hadde absolutt ingen anelse om at jeg ville oppleve endringen som mye større enn den mengden av fett som ble satt inn. Jeg elsker den nye formen på hoftene mine, men tro meg, det krevde tilvenning og god informasjon om prosessen  i kroppen etter inngrepet.

Plastikk kirurgi garanterer ikke et forhåndsbestemt resultat, men en endring som er tilnærmet det man har blitt forevist.  Med det mener jeg at resultatet man tenker seg er ikke nødvendigvis slik man opplever det. Selv når kirurgen gjør nøyaktig som avtalt. Hvor mye fett som kunne fjernes er jo bestemt av kroppen min og likeså med hvordan kroppen tar imot de transplanterte fettcellene.

Små endringer gir også større utfordringer klesveien, fyldigere hofter kan kreve nytt snitt på buksene. Dette igjen kan føre til flere endringer i garderoben. En ny kropp kan kreve en fornyet klesstil.

Våren 2021 undergikk «Cecilie» en kombinasjon av High Definition Lipo av magen med fettransplantasjon til rumpe og hofter (BBL) og CO2 laser behandling av øyelokk.

Cecilies reise del 1

Research er viktig

Jeg har lenge ønsket å gjøre tiltak for en mer stabil hverdag uten jojo-slanking...
Les mer

Cecilies reise del 2

Jeg hadde overraskende lite smerter

Den første uken sov jeg noe urytmisk, men dette var fordi jeg lå litt ukomfortabelt...
Les mer

Cecilies reise del 3

Min første reaksjon var rent sjokk!

Jeg tok av polstringen én uke etter inngrepet og fikk se resultatet for første gang...
Les mer

Cecilies reise del 4

Den nye kroppen begynte å ta form

Resultatet hittil var fantastisk, helt naturlig til min kropp, endringene hadde «smeltet» inn...

Les mer

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/