Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement - Akademikliniken

Publisert 2017-08-30

Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement

Akademikliniken presenterer en helt ny behandling –  Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement – Glød, Fukt og Hudforyngelse.

Restylane Skinboosters er en behandling som gjenfukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glans – dette ved hjelp av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lengre i kroppen enn den hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen.

Tradisjonelt utføres denne behandlingen ved hjelp av injeksjoner. Men nå kan vi presentere en helt ny måte å gi din hud alle fordeler hos Skinboosters, uten å måtte gjennomgå en injeksjonsbehandling.

Dermapen Restylane Skinbooster: Når passer det med en behandling?

Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement brukes først og fremst for å behandle følgende indikasjoner:
– Gjenfukte huden i dybden
– Forbedring av hudkvalitet og struktur
– Hudforyngelse

Dermapen er en microneedling-behandling der man lager små mikrokanaler ned i huden som delvis stimulerer den naturlige dannelsen av kollagen og delvis gjør det mulig å sluse ned Restylane Skinbooster dypt i huden.

Dermapen og Skinboosters i kombinasjon er en nytt effektiv måte å gjenfukte huden i dybden, forbedre hudkvalitet og struktur og skape en naturlig glans og hudforyngelse.

Hva skjer før en behandling med Skinbooster?

Du treffer en av våre legitimerte hudterapeuter for en personlig konsultasjon der dere sammen går gjennom dine problem og ønsker. Basert på det anbefaler behandleren etterpå hvilken behandling som passer best, samt forteller om fordeler og risiki. Deretter tar dere sammen beslutningen om hvilken behandling som skal utføres.

Dermpen Restylane Skinbooster Skin Improvement kan gjøres som en engangsbehandling, men for en mer langvarig effekt anbefaler vi en behandlingsserie på 3 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. For best mulig effekt bør du følge opp behandlingen hjemme med Pure Lift Serum og Cure Recovery Cream. I forbindelse med konsultasjonen får du informasjon om dette av din behandler.

Bestill tid for konsultasjon eller behandling her>

Hvordan foregår en behandling?

En behandling tar ca 45 minutter.

En Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement-behandling foregår ved at 12 sterile engangsnåler lager opp til 1300 mikrokanaler i sekundet ned i huden. Mikrokanalene gjør det mulig å sluse ned hyaluronsyren ned i dybden av huden uten å gjennomgå en injeksjonsbehandling. Dermapen har også stimulerende effekt på danningen av kollagen i huden.

Behandlingen skjer med minst mulig ubehag og Restylane Skinbooster inneholder lidokain (tannlegebedøvelse).

Les mer om Dermapen behandling og om Restylane skinboosters her.

Dermapen Restylane Skinbooster

Hva skjer etter behandlingen?

Du må regne med at huden kommer til å være litt rød og lett hoven etterpå. Normalt legger det seg etter en til to dager men iblant opp til en uke, avhengig av hvor dyp behandling som gjøres. Etter behandlingen er det viktig at ikke berører ansiktet for mye (risiko for bakterier). Fysisk anstrengelse eller badstubad som gjør at du svetter, samt sminke, bør også unngås minst 24-48 timer etterpå.

Hva koster det?

Den nøyaktige prisen avhenger av hvor omfattende behandlingen er og om den kombineres med annen behandling. Før behandlingen starter får du en prisantydning av din behandler.

Pris for behandlingen finner du her>>

 

Alle innlegg for Nyheter