Publisert 2021-01-26

Aviva Helse blir en del av Akademikliniken

Dr. Halfdan Simensen. Legespesialist i generell og plastisk kirurgi.

Dr. Halfdan Simensen, legespesialist i generell og plastisk kirurgi, tar med sin virksomhet i Aviva Helse over til Akademikliniken. Vi gleder oss over tilskuddet i spesialist teamet vårt og ser frem til å ta imot og bli kjent med tidligere Aviva Helse pasienter.

«Veldig dyktig og trygg kirurg som alltid er lydhør og forståelsesfull. Gjør sitt aller beste for at pasient skal bli fornøyd. Føler meg alltid godt ivaretatt.» – pasientutsagn

Som plastikkirurg har Halfdan en unik evne til å se hver enkelt pasient for den de er og gir seg bestandig god tid til å bli kjent med mennesket han har foran seg. Som spesialist er han opptatt av å gi realistiske forventninger, han er nøktern og nekter å kompromisse på resultater.

Kort resyme:
  • Legespesialist i generell kirurgi (1992)
  • Legespesialist plastisk kirurgi (1996)
  • Over 15 års tjeneste i det offentlige som inkluderer lege- og spesialistpraksis ved Radiumhospitalet, Bærum sykehus, Haukeland universitetssykehus, Rikshospitalet og Ullevål universitetssykehus.
  • Startet i privat praksis i 1998
  • En av gründerene i Axess Spesialistklinikk som ble kjøpt opp av Aleris Helse,
  • Startet Aviva Helse i 2008, som ble godkjent som sykehus.
  • Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og ISAPS.