Publisert 2013-12-05

ÅRETS JULEGAVE – KJØP ET GAVEKORT SOM ER VERDT 20% MER ENN KJØPESUMMEN.

Jul og julegaver. Noen er enkle å kjøpe til, mens andre, som “har alt” kan være vanskeligere å finne noe til. Med et gavekort fra Akademikliniken kan du gå julen rolig i møte.

 

Vi har et stort utvalg av forskjellige typer behandlinger – for både ansikt og kropp.

Kjøper du dessuten gavekortet i desember, får du 20% ekstra i forhold til kjøpesummen.

 

Dermed blir det en julegave som både giver og mottager kan glede seg over.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/