Publisert 2019-06-26

Åpningstider i sommer

I forbindelse med feireavvikling vil det være avvik i våre åpningstider i juli. Vi gjør oppmerksom på at timer bør bookes i god tid grunnet ferieavviklingen.

ULLEVÅL

Ingen timer til behandling eller konsultasjon i uke 27-30.

Telefon og e-post besvares i uke 27 og 30.

Kontakt Ullevål>

SMESTAD

Stengt i uke 30.

Kontakt Smestad>

BERGEN

Åpent i hele sommer.

Kontakt Bergen>

STAVANGER

Åpent i hele sommer.

Kontakt Stavanger>

TRONDHEIM

Stengt i uke 29 og 30.

Kontakt Trondheim>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.