Publisert 2018-03-23

Åpningstider i påsken 2018

Her er oversikt over åpningstidene til våre klinikker i påskeuken.

ULLEVÅL
Vår kirurgiske avdeling på Ullevål holder åpent 08:30-15:30 i påskeuken mandag-onsdag.

SMESTAD
Tirsdag 9-21
Onsdag 9-16

BERGEN
Mandag 9-15:30
Tirsdag 9-15:00
Onsdag: Stengt

TRONDHEIM
Tirsdag 9-16
Onsdag 9-13

STAVANGER
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16

Ønsker du time til konsultasjon eller behandling, book her.

Her finner du kontaktinfo til hver klinikk.

Akademikliniken ønsker alle en riktig god påske!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.