Publisert 2018-12-13

Åpningstider i julen

god jul

I romjulen vil det være noen endringer på åpningstidene og redusert bemanning  i våre klinikker. Vi anbefaler derfor alle som ønsker seg tid til behandling  å booke time så snart som mulig.

WEBBOOKING

Ullevål

Åpent 08:30-15:30 27 og 28 desember.

Det vil kun være kontroller av operasjonspasienter og kundekonsulent til å besvare telefoner disse dagene.

AK Ullevål kan nås på telefon 22 58 17 10 eller info@akademikliniken.no i åpningstiden.

Smestad

Stengt i perioden 21/12-2/2.

Stavanger

Åpent 27 og 28 desember mellom kl.9-16. Time kan bestilles  her.

Trondheim

Åpent 27 og 28 desember mellom kl. 10-15. Time kan bestilles her.

Bergen holder åpent torsdag  27/12 fra kl. 08:30-15:30.

Fredag er det åpent for behandlinger fra kl. 08:30-14:00, men pga. varetelling vil det være mulig å komme innom for å kjøpe produkter frem til kl. 19:00.

Bestill time her.