Publisert 2018-12-13

Åpningstider i julen

god jul

 

I romjulen vil det være noen endringer på åpningstidene og redusert bemanning  i våre klinikker. Vi anbefaler derfor alle som ønsker seg tid til behandling  å booke time så snart som mulig.

WEBBOOKING

 

Ullevål

Åpent 08:30-15:30 27 og 28 desember.

Det vil kun være kontroller av operasjonspasienter og kundekonsulent til å besvare telefoner disse dagene.

AK Ullevål kan nås på telefon 22 58 17 10 eller info@akademikliniken.no i åpningstiden.

 

Smestad

Stengt i perioden 21/12-2/2.

 

Stavanger

Åpent 27 og 28 desember mellom kl.9-16. Time kan bestilles  her.

 

Trondheim

Åpent 27 og 28 desember mellom kl. 10-15. Time kan bestilles her.

 

Bergen

Bergen holder åpent torsdag  27/12 fra kl. 08:30-15:30.

Fredag er det åpent for behandlinger fra kl. 08:30-14:00, men pga. varetelling vil det være mulig å komme innom for å kjøpe produkter frem til kl. 19:00.

Bestill time her.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/